ONZE DIENSTEN

Wat kunnen we doen voor jou

Belastingaangifte

Wij noemen de aangifte Inkomstenbelasting niet voor niets de blauwdruk van je financiële fitheid. Met onze dienst belastingaangifte onderhouden wij voor u de contacten met de belastingdienst. Ook erfbelasting- en schenkbelasting dossiers behandelen wij voor u. Jaarlijks houden wij uw financiële situatie tegen het licht en vergelijken wij deze met uw financiële plan. Op deze manier kunnen we vroegtijdig signaleren terwijl we u tegelijkertijd ontzorgen. 

Een ideale combinatie.


Financieel Plan

U wilt een enkele foto van uw huidige situatie en een advies voor de toekomst of u kiest voor structurele begeleiding. U wilt inzicht in de risico's van arbeidsongeschiktheid of vroeg overlijden. Geen 20 pagina's tellend rapport met te veel gewauwel en nutteloze plaatjes, maar een bondig verslag met handzame kernpunten.

Een solide basis voor verder overleg en acties.


Hypotheekadvies

U wilt een woning kopen en heeft behoefte aan advies en begeleiding richting de voor u passende geldverstrekker. Of de begeleiding in de verstrekking van een familielening, met al haar fiscale haken en ogen. Bijzondere lening constructies voor inkomensaanvulling. Maar ook de herfinanciering of uitbreiding van bestaande financieringen in verband met verbouw ten behoeve van energiebesparing of levensloop bestendig maken. 

Het is wat wij dagelijks doen.


Pensioenadvies

U wilt advies in de opzet van een pensioenregeling. Voor particulieren in de lijfrente sfeer en voor werknemers/werkgevers in de pensioensfeer. In de vorm van een enkele regeling of een collectieve voorziening. Voor werkgevers verzorgen wij ook de communicatie richting werknemers middels plenaire presentaties of individuele gesprekken.

 


Inkomensvoorzieningen

Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt word? Welke privé voorzieningen kan ik treffen? Ook werkgevers met hun vragen over collectieve voorzieningen in de ziekteverzuim- of WIA-sfeer staan wij bij.


Verzekeringen

Bij ontzorgen hoort ook het advies in dagelijkse verzekeringskwesties. Wij beschouwen het verzekeringspakket als een servicepunt. Het hoort erbij. Wij werken met redelijke geprijsde producten die worden afgenomen van betrouwbare partijen. Een consistente relatie met een betrouwbare verzekeraar vinden wij belangrijk. Dit ervaart u pas bij een schadegeval of in bijzondere situaties. 

Succesbeleving is alles en wat ons betreft belangrijker dan de laagste prijs. Dit geldt zowel voor onze particuliere- als zakelijke klanten.