OVER ONS

Wie zijn wij

Paul Meeuwisse en Floortje Kruimel. Als je meer dan 35 jaar in dit vak zit weet je inmiddels hoe de hazen lopen. Na onze studies, die gelukkig niks van doen hebben met de financiële wereld, zijn wij in het vak van financieel advies beland en nooit meer weggegaan. Een pracht vak!

Natuurlijk hebben wij alle mogelijke diploma's en credentials om ons vak te kunnen uitoefenen. Hoe kan het ook anders. Hierop worden wij gecontroleerd door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en dat is een goede zaak. Het waarborgt de noodzakelijke vakkennis waar u terecht zo op rekent.

Meeuwisse & Kruimel

Met Meeuwisse & Kruimel Financieel Advies Centrum zijn we in 2009 gestart. Voor onze klanten hebben wij een herkenbare stijl; adviseren in plaats van verkopen, werken vanuit huis in plaats van een duur kantoorgebouw en zeggen waarop het staat in plaats van mooie praat.

Wij geloven in no nonsens, simpel en eerlijk.

Meeuwisse & Kruimel, Financieel Advies Centrum
MK Financieel Advies Centrum geeft u adviezen en oplossingen in financiële planning, echtscheiding, hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We doen dat op basis van een no nonsens, persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven.
Dienstverlening
Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in: schadeverzekeringen, levensverzekeringen, spaarrekeningen, hypothecair krediet, electronisch geld, betaalrekeningen en pensioenen.
Beloning
De kosten van onze werkzaamheden worden meestens gedragen door een fee welke vooraf met u wordt besproken. Ingeval van simpele schadeverzekeringen worden de kosten van onze werkzaamheden meestens gefinancierd door de verzekeraar waarmee wij u in contact brengen. In enkele gevallen is ook een combinatie van deze beloningsvormen mogelijk, wat eveneens vooraf met u wordt besproken.
Werkwijze
Advies vrij
Ons kantoor is volledig advies vrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.
Kamer van Koophandel (KvK)
Meeuwisse & Kruimel Financieel Advies Centrum is bij de KvK ingeschreven onder nummer 34282185.
Autoriteit Financiële Markten (AFM)
MK Financieel Advies Centrum is bij de AFM ingeschreven onder nummer 12020032.
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)
MK Financieel Advies Centrum is bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening ingeschreven onder nummer 300.01.3877.

Klachten
Uiteraard doen wij ons best zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).